Niku Udon - Supa de vita cu taitei udon

Cautare:
SMS Fotbal
supe si ciorbe / taitei
Niku Udon - Supa de vita cu taitei udon
Reteta adaugata de : wasaby
Voteaza reteta :
stelute
Ingrediente : 80 g taitei udon 250 ml bulion de vita (sau supa preparata din cubulete de concentrat) 50 g muschi de vita, feliat foarte subtire 1 ceapa verde, taiata rondele subtiri 1 lingura de bucatele de aluat tempura (vezi retea mai jos) 1 lingurita de seminte de susan
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : japoneza Grad de dificultate: usor Cantitate : 4 portii Durata : 0 ore 15 minute
Indicatii :

Se fierb taiteii udon in apa, timp de 8 minute, pana ce sunt al dente.
Se toarna bulionul fierbnte intr-un castron mare. Se adauga taiteii fierbinti.
Se asaza peste taitei feliutele subtiri de carne, suprapunandu-le putin una peste alta, astfel ca sa copera jumatate din bol. Se adauga ceapa verde si aluatul tempura.
Se presara totul cu seminte de susan si se serveste.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.
Aluat tempura
Ingrediente : 1 ou 1 cana de apa foarte rece 1 cana cu faina
Indicatii : Se bate oul intr-un castron. Se adauga apa rece ca gheata si se amesteca bine. Se adauga faina, cernand-o, si se amesteca putin. Atentie, nu trebuie amestecat prea mult.