Omleta cu spanac in stil egiptean

Cautare:
SMS Fotbal
gustari / calde
Omleta cu spanac in stil egiptean
Reteta adaugata de : dani
Voteaza reteta :
stelute
Ingrediente : 4 oua 1 legatura de spanac proaspat, curatat si tocat 1 fir de praz tocat marunt 10 nuci decojite si tocate 1 lingura stafide amestec de verdeata tocata (patrunjel, menta, marar) 1 lingura seminte de coriandru frunze de salata, frunze de menta, felii de rosii, rondele de ceapa, pentru ornat iaurt 2 linguri ulei de masline sare piper negru macinat
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : egipteana Grad de dificultate: usor Cantitate : 6 portii Durata : 0 ore 25 minute
Indicatii :

Se amesteca spanacul cu praz, seminte de coriandru, praz si verdeata tocata.
Se bat ouale si se amesteca cu mixtura de mai sus; se adauga nuci, stafide, sare si piper.
Se incinge uleiul intr-o tigaie, la foc mic, se toarna mixtura de oua si se gateste 5 minute, pana se inbtareste; se intoarce si se gateste inca 3-4 minute pe cealalta parte.
Se serveste imediat, garnista cu iaurt si ornata cu frunze de menta, foi de salata verde, felii de rosie si rondele de ceapa.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.