Orechiette cu sos de rosii si branza Ricotta

Cautare:
SMS Fotbal
gustari / calde
Orechiette cu sos de rosii si branza Ricotta
Reteta adaugata de : dani
Voteaza reteta :
stelute
Ingrediente : 400 g orechiette 1 cutie de rosii tocate, circa 400 g 1 ardei iute rosu curatat de seminte si tocat 2 lingurite oregano uscat 200 g branza Ricotta rasa 2 catei de usturoi pisati 2 linguri ulei de masline sare piper negru proaspat macinat
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : italiana Grad de dificultate: usor Cantitate : 4 portii Durata : 0 ore 30 minute
Indicatii :

Se incinge uleiul intr-o tigaie mare, neaderenta. Se adauga usturoiul si se caleste, pana se rumeneste. Se adauga rosiile cu suc cu tot, ardeiul iute si oregano si se amesteca bine. Se asezoneaza cu sare si piper, se da in clocot, se micsoreaza flacara si se fierbe incet 10-15 minute.
Intre timp, se fierb pastele in apa cu sare, circa 20 de minute. Cand sunt gata, se scurg bine si se pun in tigaie. Se amesteca bine cu sosul de rosii, se presara branza rasa si se macina deasupra piperul negru. Se servesc fierbinti.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.