Orez cu taitei in stil egiptean

Cautare:
SMS Fotbal
garnituri / cereale
Orez cu taitei in stil egiptean
Reteta adaugata de : an_k_deea
Voteaza reteta :
stelute
Ingrediente : 400 g orez cu bob lung 250 g paste capelli d'Angelo 100 g unt sare
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : egipteana Grad de dificultate: usor Cantitate : 4 portii Durata : 0 ore 40 minute
Indicatii :

Se topeste untul la foc mic, intr-o cratita; se rup taiteii si se adauga in cratita, impreuna cu orezul. Se gatesc cateva minute, apoi se acopera cu apa clocotita, sarata.
Se pune capacul peste cratita si se fierbe, la foc iute, timp de 5 minute; se micsoreaza flacara si se fierbe in continuare pana ce orezul este facut.
Se inchide flacara, se scoate capacul si se acopera cratita cu un prosop curat de bucatarie. Se asteapta 5 minute inainte de a servi mancarea.
Este o garnitura excelenta pentru carne, peste si legume.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.