gustari / reci
Oua jumari cu carnat chorizo
Reteta adaugata de : faraway
Voteaza reteta :
Ingrediente :
15 ml ulei de masline
150 g carnat chorizo, taiat feliute
1/2 lingurita de boia iute
8 oua, batute
sare
paine, pentru servit
salata verde pentru servit
click pentru a mari imaginea
Indicatii :
Se incinge uleiul intr-o tigaie mare, la foc mediu. Se prajesc feliutele de carnat 2 minute, pana se rumenesc si se fac crocante.
Se adauga boiaua, se amesteca 30 de secunde, apoi se toarna in tigaie ouale batute. Se asezoneaza cu putina sare. Cand ouale incep sa fie facute, se amesteca cu o furculita ca sa se rupa.
Se ia tigaia de pe foc cand ouale sunt inca umede; ele vor continua sa se gateasca fara caldura.
Se serveste cu paine proaspata si salata verde.
Raportare greseli de ortografie:
vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.