Oua jumari cu carnat chorizo

Cautare:
gustari / reci
Oua jumari cu carnat chorizo
Reteta adaugata de : faraway
Voteaza reteta :
stelute
Ingrediente : 15 ml ulei de masline 150 g carnat chorizo, taiat feliute 1/2 lingurita de boia iute 8 oua, batute sare paine, pentru servit salata verde pentru servit
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : mexicana Grad de dificultate: usor Cantitate : 4 portii Durata : 0 ore 10 minute
Indicatii :

Se incinge uleiul intr-o tigaie mare, la foc mediu. Se prajesc feliutele de carnat 2 minute, pana se rumenesc si se fac crocante.
Se adauga boiaua, se amesteca 30 de secunde, apoi se toarna in tigaie ouale batute. Se asezoneaza cu putina sare. Cand ouale incep sa fie facute, se amesteca cu o furculita ca sa se rupa.
Se ia tigaia de pe foc cand ouale sunt inca umede; ele vor continua sa se gateasca fara caldura.
Se serveste cu paine proaspata si salata verde.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.