Oua Sardou

Cautare:
SMS Fotbal
/ fel principal
Oua Sardou
Reteta adaugata de : obione
Voteaza reteta :
stelute
Ingrediente : 4 3/4 cani piureu de spanac 12 funduri de anghinare fiarta 12 oua fierte 3 cani sos Hollandaise in stil creol (vezi reteta mai jos) boia iute
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : creola Grad de dificultate: usor Cantitate : 6 portii Durata : 0 ore 30 minute
Indicatii :

Se asaza pe platouri individuale, in mijloc, crema de spanac. Se aranjeaza 2 funduri de anghinare peste spanac. Se plaseaza cate un ou fiert pe fiecare fund de anghinare si se acopera cu sos Hollandaise. Se presara cu boia si se servesc.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.
Sos Hollandaise in stil creol
Ingrediente : 6 galbenusuri de ou, batute bine 1 1/4 cana unt topit sare, dupa gust piper alb macinat, dupa gust piper Cayenne macinat (sau boia iute), dupa gust 1 lingura zeama de lamaie
Indicatii : Se combina ouale si 1 1/2 lingura apa. Se bate amestecul cu un tel, in bain marie (apa din bain marie trebuie sa fie fierbinte, dar sa nu clocoteasca).
Se adauga incet untul si se bate pana ce sosul incepe sa se ingroase. Se adauga sarea, piperul si pudra de Cayenne. La urma, se adauga zeama de lamaie.