Pachetele de peste (mok pa)

Cautare:
SMS Fotbal
fel principal / peste si fructe de mare
Pachetele de peste (mok pa)
Reteta adaugata de : alex
Voteaza reteta :
stelute
Ingrediente : 1, 5 kg snapper rosu 3 catei de usturoi 1 ceapa tocata 2 salote tocate 2 tulpini de lemongrass (iarba lamaioasa) tocate 2 ardei iuti tocati 1 lingurita sare 1 lingura sos de peste 1 lingurita amidon ulei foi de bananier (sau folie de aluminiu)
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : laotiana Grad de dificultate: usor Cantitate : 6 portii Durata : 0 ore 50 minute
Indicatii :

Se incinge cuptorul la 180 °C.
Se piseaza intr-un mojar usturoiul cu ceapa, salote, lemongrass si ardei iuti.
Se taie pestii bucati de 2-3 cm grosime. Se asezoneaza cu sare si sos de peste si se ung cu 2 linguri de ulei. Se pudreaza cu putin amidon. Se adauga ingredientele pisate.
Se decupeaza foile de bananier si se depune pe fiecare cate o bucata de peste. Se ambaleaza umplutura si se leaga foile de bananier cu sfoara, sau se fixeaza cu scobitori ca sa nu se desfaca.
Se dau la cuptor, sau se gatesc in aburi, 30 de minute.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.