Pachetele de primavara cu carne de porc si muguri de fasole

Cautare:
SMS Fotbal
fel principal / porc
Pachetele de primavara cu carne de porc si muguri de fasole
Reteta adaugata de : santiago
Voteaza reteta :
stelute
Ingrediente : 1 cana ulei vegetal 1 lingurita usturoi tocat 250 g carne de porc tocata 2 morcovi taiati cubulete mici 2 bucati de telina taiata bucatele 1 lingura sos de soia 1/2 cana smantana 1/2 lingurita amestec de condimente cinci arome (vezi reteta mai jos) 2 lingurite zahar 100 g muguri de fasole 24 foi de placinta 1 ou batut sare piper negru macinat
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : chinezeasca Grad de dificultate: mediu Cantitate : 4 portii Durata : 0 ore 40 minute
Indicatii :

Se incinge uleiul intr-o tigaie mare si se adauga carnea de porc; se prajeste la foc mediu pana ce este facuta si rumenita. Se adauga morcovii, sosul de soia, telina, smantana, sarea, amestecul Five Spice Powder, zaharul si piperul. Se fierbe totul la foc iute, cam 1-2 minute. Se ia de pe foc si, dupa ce se raceste, se adauga mugurii de fasole.
Se intind foile de aluat pe masa de bucatarie.
Se bate oul si se ung cu el marginile foilor.
Se pun 2 lingurite din amestecul preparat pe un colt al bucatii de aluat; se ruleaza si se inchide bine, la capete.
Se incinge uleiul si se prajesc rulourile uniform, pana se fac aurii. Se scot, se scurg de excesul de ulei pe prosoape de hartie si se asaza pe un platou. Se servesc cu sos dulce-picant.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.
CINCI AROME
Ingrediente : 2 lingurite de boabe de piper negru 4-6 stelute de anason 1/2 lingurita de cuisoare, macinate 1 lingura de seminte de fenicul 1 lingura de scortisoara, macinata
Indicatii : Se prajeste piperul negru 2 minute, intr-o tigaita. Se adauga semintele de anason si fenicul si se amesteca inca 30-40 de secunde.
Se piseaza amestecul intr-o piua. Se strecoara apoi pentru a indeparta particulele mari si se combina cu scortisoara si cuisoarele macinate.
Se pastreaza la adapost de lumina si umezeala si se foloseste cu atentie, caci are gust puternic.