Pakora de ceapa si cartofi

Cautare:
SMS Fotbal
gustari / calde
Pakora de ceapa si cartofi
Reteta adaugata de : Mirela
Voteaza reteta :
stelute
Ingrediente : 150 g faina de naut 150 ml apa 1/2 lingurita ardei iute rosu, tocat 3/4 lingurita sare 1/2 lingurita garam masala 1/2 lingurita paprika 1 ceapa mica taiata rondele 1 cartof curatat si taiat rondele ulei pentru prajit frunze de spanac, spalate si uscate
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : indiana Grad de dificultate: mediu Cantitate : 4 portii Durata : 1 ore 10 minute
Indicatii :

Intr-un castron se amesteca faina de naut si jumatate din apa pana se obtine un aluat gros. Se bate cu putere 5 minute, adaugand treptat si restul de apa, dupa care se lasa 30 de minute la odihna. Se adauga sare, piper si garam masala si se amesteca din nou cu putere.
Se incinge uleiul pana ce fumega, se trec legumele prin aluat si se prajesc pana se rumenesc. Se scurg de excesul de ulei si se servesc fierbinti.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.