Panacotta cu capsuni

Cautare:
SMS Fotbal
deserturi / budinca
Panacotta cu capsuni
Reteta adaugata de : faraway
Voteaza reteta :
stelute
Ingrediente : 250 ml smantana 1/2 cana lapte 70 g zahar 1 baton de vanilie 2-3 foi de gelatina 200 g capsuni cateva frunze de menta proaspete, pentru ornat
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : italiana Grad de dificultate: usor Cantitate : 3 portii Durata : 12 ore 30 minute
Indicatii :

Se amesteca 150g de capsuni cu laptele, folosind un mixer, pana se obtine o pasta.
Se incing la foc mediu smantana cu batonul de vanilie si zahrul cca. 10-15 minute, amestecand ocazional.
Intre timp, se inmoaie foile de gelatina in apa rece.
Se ia crema de pe foc, se scoate vanilia, se adauga gelatina si pasta de lapte si capsuni si se amesteca bine de tot cu un mixer.
Se toarna panacotta in boluri individuale si se raceste, peste noapte, in frigider.
Cand se serveste, se orneaza cu cateva capsuni si frunze de menta.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.