Pang pang gai - Pui bang bang

Cautare:
SMS Fotbal
gustari / calde
Pang pang gai - Pui bang bang
Reteta adaugata de : alex
Voteaza reteta :
Este o reteta foarte populara in nordul Chinei si este numita astfel datorita metodei de fragezire traditionala, in care carnea de pui este batuta de cateva ori. Gustul puternic al sosului este echilibrat de prospetimea foilor de salata verde.
stelute
Ingrediente : 350 g carne de pui dezosata, fara piele 1/2 lingurita ulei de susan 2 linguri pasta de seminte de susan 1 lingura sos de soia light 1 lingura supa de pui (preparata cu cubulete de concentrat) 1/2 lingurita sare 1/2 lingurita zahar 8 linguri foi de salata verde taiata fideluta 1 lingura seminte de susan
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : chinezeasca Grad de dificultate: usor Cantitate : 4 portii Durata : 0 ore 25 minute
Indicatii :

Se pune carnea intr-o cratita cu apa rece, se da in clocot si se fierbe 8-10 minute, la foc mediu. Se scurge, se lasa sa se raceasca putin, apoi se taie fasiute sau bucatele de dimensiunea unei imbucaturi.
Se amesteca uleiul de susan, pasta de susan, sosul de soia, supa de pui, sarea si zaharul pana ce sosul rezultat este omogen si gros. Se incorporeaza bucatelele de pui.
Se asaza fasiutele de foi de salata verde pe un platou mare; deasupra lor se asaza bucatile de carne cu sos. Se presara cu seminte de susan prajite si se serveste la temperatura camerei.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.