Pangasius cu sos de limeta si ardei iute

Cautare:
SMS Fotbal
fel principal / peste si fructe de mare
Pangasius cu sos de limeta si ardei iute
Reteta adaugata de : obione
Voteaza reteta :
stelute
Ingrediente : 4 fileuri de pangasius, circa 600 g in total 25 g faina, sau amidon 6 linguri de ulei de alune 4 catei de usturoi, pisati 2 ardei iuti rosii, proaspeti, curatati de seminte si feliati 2 lingurite de zahar de palmier, sau zahar brun 2 limete, sucul si coaja rasa de la orez fiert, pentru servit
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : thailandeza Grad de dificultate: usor Cantitate : 4 portii Durata : 0 ore 25 minute
Indicatii :

Se tavalesc fileurile prin faina, scuturandu-le de exces. Se incinge uleiul intr-un wok si se prajeste pestele pe ambele parti pana se rumeneste si este facut. Atentie cand se intoarce, carnea este fragila si se poate rupe.

Se ridica fileurile din wok si se pastreaza la cald. Se adauga in wok usturoiul si ardeii iuti si se stir-fry 2 minute, pana se inmoaie.

Se adauga zahar, suc si coaja rasa de limeta si 2-3 linguri de apa. Se da mixtura in clocot, se micsoreaza flacara si se fierbe incet timp de 2-3 minute, pana se ingroasa putin, dupa care se toarna peste fileurile de peste.
Se serveste pestele imediat, alaturi de orez fiert.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.