Pappa cu rosii

Cautare:
SMS Fotbal
supe si ciorbe / legume si fructe
Pappa cu rosii
Reteta adaugata de : an_k_deea
Voteaza reteta :
stelute
Ingrediente : 200 g paine de casa, feliata 1 catel de usturoi, curatat 2 catei de usturoi, tocati mare 1 kg rosii, decojite si curatate de seminte, tocate ulei de masline sare, dupa gust piper negru macinat, dupa gust 5-6 fire de patrunjel, tocate 2 cubulete concentrat de supa de vita
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : italiana Grad de dificultate: usor Cantitate : 4 portii Durata : 0 ore 35 minute
Indicatii :

Se prajesc feliile de paine, se ung cu 1 catel de usturoi, se rup bucatele si se pun intr-o oala cu circa 1 litru de apa clocotita. Se adauga cubuletele de concentrat si se fierbe mixtura 15 minute, amestecand si sfaramand bucatelele de paine cu o lingura de lemn. Se obtine astfel pappa – paine inmuiata si gatita.
Se incinge 1 lingura de ulei intr-o tigaie mare, se adauga cateii de usturoi tocati si se rumenesc, apoi se scot si se adauga rosiile; se sareaza putin si se pipereaza. Se gatesc rosiile, amestecand frecvent, 8 minute.
Se toarna sosul in oala, peste pappa, se adauga patrunjelul tocat si se amesteca bine.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.