Pasta galbena de curry

Cautare:
SMS Fotbal
sosuri si paste / condimente
Pasta galbena de curry
Reteta adaugata de : santiago
Voteaza reteta :
Exista mai multe tipuri de paste de curry thailandeze si, desi ingredientele de baza sunt aceleasi, fiecare are alta aroma si un diferit grad de iuteala.
stelute
Ingrediente : 3 ardei iuti galbeni, sau portocalii, tocati 3 catei mari de usturoi, tocati 4 salote, tocate 3 lingurite de curcuma, macinata 1 lingurita de sare 12-15 boabe de piper negru 1 lemongrass (doar partea alba), tocat 2-3 cm bucata de radacina de ghimbir, tocata
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : thailandeza Grad de dificultate: usor Cantitate : 4 portii Durata : 0 ore 15 minute
Indicatii :

Se pun ingredientele intr-un blender si se proceseaza pana ce se obtine o pasta groasa, omogena.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.