Paste in stil sicilian

Cautare:
SMS Fotbal
fel principal / paste
Paste in stil sicilian
Reteta adaugata de : danutza
Voteaza reteta :
stelute
Ingrediente : 300 g bucatini 100 g carne tocata 50 g carnat tocat 150 g mazare 100 g branza Mozzarella feliata branza Pecorino rasa 3 vinete taiate rondele de 5 mm grosime cateva frunze proaspete de busuioc 400 g rosii, proaspete sau din cutie, curatate de coaja 1 ceapa tocata 1 catel de usturoi tocat ulei de masline sare piper negru proaspat macinat
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : italiana Grad de dificultate: mediu Cantitate : 4 portii Durata : 1 ore 0 minute
Indicatii :

Se incinge uleiul intr-o tigaie; se adauga ceapa si usturoiul si se calesc cateva minute, pana se rumenesc. Se adauga carnea si mazarea si se gatesc, amestecand ocazional, pana se rumeneste carnea.
Se adauga rosiile, se asezoneaza cu sare si piper, se amesteca si se gateste inca 30 de minute.
Intre timp, se prajesc feliile de vanata in ulei fierbinte, pana se rumenesc pe ambele parti.
Se scurg de ulei pe prosoape de hartie si se asaza pe fundul si partile laterale ale unui vas adanc, termorezistent.
Se fierb pastele, se scurg si se pun, peste mixtura de carne tocata, branzele Mozzarella si Pecorino, carnatul tocat si frunzele de busuioc. Se amesteca bine si intreg continutul se toarna peste feliile de vinete, in vasul termorezistent. Acesta se da la cuptor, la 180 °C, timp de 20 de minute. Se rastoarna continutul vasului pe un platou si se serveste totul fierbinte.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.