Pebre (Sos picant chilian)

Cautare:
SMS Fotbal
anexe / sos
Pebre (Sos picant chilian)
Reteta adaugata de : alex
Voteaza reteta :
Acest sos extrem de popular in Chile se serveste alaturi de carne rosie, carne de pasare sau fructe de mare.
stelute
Ingrediente : 1 1/2 kg rosii bine coapte, curatate de coaja si seminte, tocate 3 catei mari de usturoi, zdrobiti 2 legaturi de frunze de coriandru, tocate 1 legatura de patrunjel, tocat 1 lingura de oregano proaspat, tocat 3 ardei iuti, verzi, fara seminte si nervuri, tocati 1/3 cana otet de vin 1 lingurita piper negru, boabe 1 1/2 lingurita de sare
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : chiliana Grad de dificultate: usor Cantitate : 2 cani Durata : 0 ore 15 minute
Indicatii :

Se amesteca si se macina intr-un mortar usturoiul si piperul, pana se obtine un fel de pasta. Se adauga ardeii iuti tocati, oregano, patrunjel si coriandru si se continua macinarea lor. Se adauga doua rosii si se zdrobesc, ca sa lege amestecul. Se adauga apoi restul ingredientelor si se amesteca bine cu degetele.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.