Pere in sirop de miere

Cautare:
SMS Fotbal
/ deserturi
Pere in sirop de miere
Reteta adaugata de : alex
Voteaza reteta :
stelute
Ingrediente : 4 pere mediu-coapte 200 ml apa 1 lingurita zahar 1 lingura miere
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : chinezeasca Grad de dificultate: usor Cantitate : 4 portii Durata : 1 ore 0 minute
Indicatii :

Se decojesc perele, lasand coditele intacte. Se infasoara fiecare dintre ele in folie de aluminiu si se asaza intr-o cratita, cu coditele stand pe marginea acesteia. Se adauga apa cat sa acopere cel putin jumatate din inaltimea perelor. Se da apa in clocot si se fierb perele 30 de minute. Se scot si se indeparteaza cu grija folia metalica; sucul perelor se pastreaza. Se pun perele deoparte si se lasa sa se raceasca.
Se sau in clocot cei 200 ml apa. Se adauga sucul perelor, zaharul si mierea si se fierbe mixtura 5 minute. Se ia apoi de pe foc si se lasa sa se raceasca putin.
Se pune fiecare para intr-un castronel individual. Se toarna pe fiecare putin sirop si se servesc caldute.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.