Peste condimentat la cuptor (Oua pa)

Cautare:
SMS Fotbal
fel principal / peste si fructe de mare
Peste condimentat la cuptor (Oua pa)
Reteta adaugata de : dani
Voteaza reteta :
stelute
Ingrediente : 1 crap mare (sau dorada) despicat si curatat 3 catei de usturoi 2 cepe 3 salote tocate 2 tulpini de lemongrass (iarba lamaioasa) tocate 2 ardei iuti 2 frunze de limeta kafru 1 lingurita amidon 1 lingurita sare 2 linguri sos de peste 2 linguri ulei vegetal orez jasmine (vezi reteta mai jos)
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : laotiana Grad de dificultate: usor Cantitate : 6 portii Durata : 1 ore 30 minute
Indicatii :

Se incinge cuptorul la la 220 °C.
Se prepara o marinata pisand intr-un mojar usturoiul, cepele, salotele, lemongrass-ul, frunzele de limeta kafru si ardeii iuti. Se adauga sare, sos de peste, 1lingura ulei si amidon. Se amesteca bine.
Se unge pestele cu aceasta mixtura, in interior si pe exterior. Se pune pestele pe o tava si se da la cuptor timp de 1 ora.
Se serveste cu orez jasmine fiert.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.