Peste fript cu seminte de pin

Cautare:
SMS Fotbal
fel principal / peste si fructe de mare
Peste fript cu seminte de pin
Reteta adaugata de : zarand
Voteaza reteta :
Aceasta reteta este un excelent exemplu de mancare ce nu numai ca arata foarte atractiva si colorata, dar ofera si o mare varietate de gusturi si texturi.
stelute
Ingrediente : 1/2 lingurita sare 450 g file de peste cu carne alba, taiat bucatele 2 ciuperci uscate chinezesti, inmuiate 20 de minute in apa calda 3 linguri ulei de alune 1,5 cm bucata de radacina proaspata de ghimbir, taiata fasiute subtiri 1 lingura ceapa verde tocata 1 ardei gras rosu, taiat patratele de 2-3 cm 1 ardei gras verde, taiat patratele de 2-3 cm 25 g muguri de bambus din cutie, scursi si spalati, apoi taiati cubulete 2 lingurite vin de orez Shiaoxing 2 linguri seminte de pin
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : chinezeasca Grad de dificultate: usor Cantitate : 4-6 portii Durata : 0 ore 30 minute
Indicatii :

Se presara sarea peste bucatile de peste si se pun deoparte 20 de minute. Se stoarce apa din ciupercile lasate la inmuiat, dupa care se feliaza subtire, aruncand tulpinile tari.
Se incinge un wok la foc iute, se adauga 2 linguri de ulei si se prajesc bucatile de peste 3 minute, se scurg de ulei pe prosoape de hartie si se pun deoparte.
Intr-un wok curat, sau tigaie mare si adanca, se incinge restul de ulei si se adauga ghimbirul. Se gateste pana ce incepe sa miroasa, apoi se adauga ceapa verde, ardeii grasi, bambusul, ciupercile si vinul de orez. Se gatesc ingredientele 1-2 minute.
La final, se adauga bucatile de peste si se amesteca pana ce se incing. Se presara semintele de pin si se serveste.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.