Peste in sos de sofran

Cautare:
SMS Fotbal
fel principal / peste si fructe de mare
Peste in sos de sofran
Reteta adaugata de : Net
Voteaza reteta :
stelute
Ingrediente : 1/2 cana vin alb sec 1/2 cana bulion de carne 1 ceapa impanata cu cuisoare 2 linguri zeama de lamaie 2 fileuri de peste cu carne alba a 200g fiecare 1 ceapa tocata marunt 1 lingura unt 2 linguri faina 80 g smantana dulce sare piper 1/2 lingurita zahar 1 lingurita sofran, pudra 1 lingura marar proaspat, tocat (optional)
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : italiana Grad de dificultate: usor Cantitate : 4 portii Durata : 0 ore 25 minute
Indicatii :

Vinul alb, bulionul de carne, ceapa impanata si zeama de lamaie se dau in fiert intr-o oala.
Se adauga fileul de peste si se lasa sa fiarba bine, la foc potrivit, timp de 10 minute. Se scoate si se pune la cald.
Ceapa se toaca marunt si se caleste in grasime. Se prasara faina, se pune zeama strecurata de la peste si smantana dulce si se fierbe pana se ajunge la consistenta unui sos.
Se drege cu sare, piper zahar si sofran.
Pestele se serveste cu orez fiert, peste peste se toarna sosul. Se poate orna cu marar proaspat, tocat.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.