Peste la cuptor cu iaurt si pudra de curry

Cautare:
SMS Fotbal
fel principal / peste si fructe de mare
Peste la cuptor cu iaurt si pudra de curry
Reteta adaugata de : an_k_deea
Voteaza reteta :
stelute
Ingrediente : 300 g iaurt 1 lingura de pudra de curry 1 lingura de miez de nuca de cocos, deshidratat 2 salote, tocate marunt 2 catei de usturoi, pisati 1 lingura de ulei de masline 1/2 lingurita de sare 1/2 lingurita de piper negru, proaspat macinat 125 ml suc de limeta 3 lingurite de coaja rasa de limeta 4 fileuri de cambula (700 g), sau alt peste cu carne alba
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : trinidadiana Grad de dificultate: usor Cantitate : 4 portii Durata : 1 ore 40 minute
Indicatii :

Se incalzeste moderat cuptorul.
Se combina intr-un platou ceramic, mare, iaurtul cu pudra de curry, nuca de cocos, salote, usturoi, ulei, sare, piper, suc si coaja rasa de limeta. Se adauga pestele si se acopera cu mixtura. Se acopera platoul cu folie de plastic si se lasa pestele la marinat, in frigider, cel putin 1 ora.
Se pune apoi platoul in cuptor, neacoperit, cel putin 30 de minute, turnand ocazional, cu o lingura, marinata peste fileurile de peste.
Se serveste cu feliute de limeta.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.