Peste la cuptor

Cautare:
SMS Fotbal
fel principal / peste si fructe de mare
Peste la cuptor
Reteta adaugata de : dani
Voteaza reteta :
stelute
Ingrediente : 2 pesti (bibani de mare) 1 ceapa tocata 1 lingura de patrunjel tocat 1/2 cutie de rosii decojite, pasate 1 crenguta de rozmarin 1 foaie de dafin 1 cana vin alb 1 cana ulei de masline 1 catel de usturoi tocat 2 lamai, zeama de la sare piper
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : greceasca Grad de dificultate: usor Cantitate : 4 portii Durata : 1 ore 0 minute
Indicatii :

Se curata pestii si se spala bine. Se sareaza, se pipereaza si se asaza pe o tava de cuptor. Se stropesc cu zeama de lamaie. Se adauga ceapa tocata, usturoiul, patrunjelul, rozmarinul si foaia de dafin. Se toarna peste uleiul, vinul si rosiile pasate.
Se da tava la cuptor, la 150 °C timp de 30 de minute.
Se serveste fierbinte.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.