Peste prajit cu avocado

Cautare:
SMS Fotbal
fel principal / peste si fructe de mare
Peste prajit cu avocado
Reteta adaugata de : dani
Voteaza reteta :
stelute
Ingrediente : 4 pesti, fiecare circa 250 g, curatati 1 lamaie 2 lingurite condimente macinate (coriandru, chimen, mustar, cuisoare, piper, boia) faina ulei 2 avocado 1 cocean de porumb fiert, taiat rondele patrunjel tocat felii de limeta, pentru ornat
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : dominicana Grad de dificultate: usor Cantitate : 4 portii Durata : 3 ore 0 minute
Indicatii :

Se stoarce lamaia si se picura sosul in interiorul pestilor si pe exteriorul lor, apoi se presara cu amestecul de condimente. Se pun pestii intr-un vas adanc, se acopera si se pun deoparte, la loc rece, timp de cateva ore.
Se scoate pestele din vas si se trece prin faina, scuturand orice exces.
Se incinge uleiul intr-o tigaie neaderenta, se adauga pestele si se prajeste la foc mediu, circa 10 minute pe fiecare parte.
Intre timp se taie fructele de avocado in jumatate, se scot samburii, iar jumatatile se taie din nou in jumatate. Se curata de coaja si se taie miezul fasiute subtiri.
Cand pestele este facut, iar pielea sa este crocanta si rumenita, se transfera pe farfurii incalzite. Se adauga fasiutele de avocado si rondelele de porumb. Se orneaza cu patrunjel tocat si feliute de limeta si se serveste imediat.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.