Peste spada cu legume

Cautare:
SMS Fotbal
fel principal / peste si fructe de mare
Peste spada cu legume
Reteta adaugata de : dani
Voteaza reteta :
stelute
Ingrediente : 800 g peste spada seminte de chimen, macinate piper rosu macinat 1 kg cartofi, curatati si taiati feliute 4 oua 4 rosii taiate bucatele 2 ardei grasi taiati bucatele 4 ardei iuti rosii, curatati de seminte si cotoare, taiati bucatele ulei vegetal pentru prajit sare piper negru macinat
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : egipteana Grad de dificultate: mediu Cantitate : 4 portii Durata : 1 ore 20 minute
Indicatii :

Se presara bucatile de peste cu sare, piper negru, piper rosu si chimen; se lasa sa stea 15 minute, apoi se taie bucatile in felii egale.
Intre timp, se prajesc feliile de cartofi in ulei fierbinte; se scurg apoi de excesul de ulei pe prosoape de hartie, se sareaza putin si se tin la cald.
Se prajesc apoi rosiile, ardeii iuti si ardeii grasi; se scurg de ulei si se pun deoparte.
Se bat ouale si, in alta tigaie, se face o omleta; se sareaza putin si se taie fasiute.
Se prajeste repede pestele in tigaia de omleta si se serveste impreuna cu legumele prajite si cu fasiutele de omleta.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.