Peste spada cu rosii

Cautare:
SMS Fotbal
fel principal / peste si fructe de mare
Peste spada cu rosii
Reteta adaugata de : dani
Voteaza reteta :
stelute
Ingrediente : 4 felii de peste spada (cca. 800 g) 1 ceapa tocata marunt 4-5 rosii coapte, taiate bucati 1 lingurita de zahar patrunjel 4 linguri de ulei de masline sare piper negru macinat
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : egipteana Grad de dificultate: usor Cantitate : 4 portii Durata : 1 ore 0 minute
Indicatii :

Se asezoneaza feliile de peste cu putina sare si piper negru macinat. Se lasa sa stea 20 de minute.
Intre timp, se incinge uleiul intr-o tigaie si se soteaza ceapa.
Se adauga rosiile, zaharul, sarea si piperul. Se acopera tigaia si se gateste la foc mic, timp de 15 minute.
Se adauga feliile de peste si 1/2 cana apa. Se acopera din nou si se gateste 25 de minute.
Se orneaza cu patrunjel si se serveste imediat.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.