Pesto de cimbru

Cautare:
SMS Fotbal
sosuri si paste / spreaduri
Pesto de cimbru
Reteta adaugata de : memphis
Voteaza reteta :
stelute
Ingrediente : 1/2 cana frunze proaspete de cimbru 2 cani patrunjel proaspat 2 lingurite usturoi, maruntit 3/4 cana branza Parmesan, rasa 1/4 cana seminte de brad (sau nuci) 1/2 cana ulei de masline extra-virgin 1 lingurita sare 1 varf de cutit piper negru proaspat macinat
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : italiana Grad de dificultate: usor Cantitate : 1 ceasca Durata : 0 ore 10 minute
Indicatii :

Se combina toate ingredientele intr-un blender cu lame de otel. Se proceseaza 1 minut la turatie mare (sau pana cand totul este cremos si bine omogenizat). Se pastreaza intr-un container nemetalic, acoperit, in frigider. Rezista 2 saptamani la frigider, sau pana la 6 luni in congelator.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.