Pesto rosu

Cautare:
SMS Fotbal
sosuri si paste / spreaduri
Pesto rosu
Reteta adaugata de : an_k_deea
Voteaza reteta :
Spre deosebire de variantele de pesto verde (cu busuioc, patrunjel, coriandru, menta etc.) cel rosu isi datoreaza culoarea unui adaus de rosii uscate la soare.
stelute
Ingrediente : 12 rosii uscate la soare, conservate in ulei, scurse si tocate marunt 3 cani frunze proaspete de busuioc, tocate marunt 3 catei de usturoi 1/2 cana branza Parmezan, rasa 1/2 cana seminte de pin 1/2 cana ulei de masline 1/2 lingurita sare 1/4 lingurita piper negru proaspat macinat
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : italiana Grad de dificultate: usor Cantitate : 8 portii Durata : 0 ore 15 minute
Indicatii :

Se proceseaza intr-un blender rosiile cu busuioc si usturoi, pornind scurt motorul de cateva ori, pana se obtine un amestec nu prea omogen. Se adauga branza rasa, semintele de pin si jumatate din ulei; se proceseaza 10 secunde. Cu motorul pornit, se adauga restul de ulei, sarea si piperul. Se proceseaza pana ce se omogenizeaza.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.