Piept de curcan cu mango si vin

Cautare:
SMS Fotbal
fel principal / pasare
Piept de curcan cu mango si vin
Reteta adaugata de : an_k_deea
Voteaza reteta :
stelute
Ingrediente : 4 fileuri de piept de curcan 1 mango mic, bine copt 2 catei de usturoi pisati 1/4 lingurita scortisoara macinata 1 lingura patrunjel tocat 1 lingura biscuiti macinati 40 g unt 6 salote feliate 150 ml vin alb sare piper negru macinat cubulete de mango, pentru ornat patrunjel tocat, pentru ornat
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : jamaicana Grad de dificultate: usor Cantitate : 4 portii Durata : 1 ore 0 minute
Indicatii :

Se face o taietura orizontala in fiecare file de piept de curcan ca sa se obtina o deschizatura ca un buzunar. Se curata mango cu un cutit ascutit si se toaca marunt miezul, cat sa se obtina cam 2 linguri, iar restul se taie cubulete.
Se combina intr-un castron jumatate din usturoi cu scortisoara, patrunjel, biscuitul macinat si manco tocat marunt. Se adauga 15 g unt, sare si piper si se sfarama componentele. Se amesteca bine.
Se pune o lingura din aceasta mixtura in buzunarele din fileurile de curcan; se asigura buzunarele cu cate o scobitoare. Se asezoneaza carnea cu putin piper.
Se topeste untul ramas intr-o tigaie si se soteaza 5 minute restul de usturoi impreuna cu salotele. Se adauga fileurile de curcan si se gatesc 15 minute, intorcandu-le o data. Se adauga vinul, se acopera si se fierbe incet 15 minute, pana cand carnea este facuta. Se adauga cubuletele de mango, se incing si se serveste mancarea presarata cu patrunjel tocat.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.