Piept de pui cu crusta de alune

Cautare:
SMS Fotbal
fel principal / pasare
Piept de pui cu crusta de alune
Reteta adaugata de : santiago
Voteaza reteta :
stelute
Ingrediente : 2 piepti de pui dezosati, fara piele, feliati, taiati fasiute 1 lingurita ghimbir pudra 1 lingura amestec Chinese five-spice powder (vezi reteta mai jos) 1 lingurita boia de ardei iute 10 linguri sos de soia 4 oua batute foarte bine faina ulei pentru prajit alune tocate orez fiert, pentru servit
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : chinezeasca Grad de dificultate: usor Cantitate : 4 portii Durata : 12 ore 20 minute
Indicatii :

Se amesteca bine intr-un castron ghimbirul cu amestecul de condimente, boia si sosul de soia. Se tavalesc fasiile de pui prin aceasta compozitie, ca sa se acopere uniform, si se lasa la marinat peste noapte, la frigider.
Se scot fasiile de carne, se tavalesc prin faina, apoi se trec prin ou si, in final, prin alunele macinate.
Se incinge ulei intr-o tigaie si se prajeste carnea pana se rumeneste pe ambele parti. Se serveste cu orez fiert.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.