Piept de pui cu migdale

Cautare:
SMS Fotbal
fel principal / pasare
Piept de pui cu migdale
Reteta adaugata de : zarand
Voteaza reteta :
stelute
Ingrediente : 3 linguri sos de soia 1 lingurita ghimbir, tocat mare 1 lingurita pudra de usturoi 1,5 kg piept de pui, fara os si piele 1/2 ceasca faina 1/2 migdale, macinate mare 1/2 lingurita sare 1/2 lingurita piper negru, proaspat macinat 2 linguri ulei de arahide (sau de porumb) orez fiert, pentru servit
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : chinezeasca Grad de dificultate: usor Cantitate : 8 portii Durata : 0 ore 40 minute
Indicatii :

Intr-un castro mare se combina sosul de soia cu ghimbirul si usturoiul.
Pieptul de pui se taie in fasii subtiri si se lasa la marinat peste noapte in amestecul preparat mai sus.
In alt castron se pun faina, migdalele, sarea si piperul si se amesteca bine.
Se incinge la foc puternic o tigaie intinsa, sau un wok. Cand uleiul este incins, se dau bucatile de pui prin amestecul de faina si se adauga in tigaie. Focul se reduce la mediu. Se acopera tigaia, se prajeste pana este gata (circa 20 minute) amestecand din cand in cand.
Se serveste peste orez.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.