Piept de pui la cuptor cu sos de migdale

Cautare:
SMS Fotbal
fel principal / pasare
Piept de pui la cuptor cu sos de migdale
Reteta adaugata de : memphis
Voteaza reteta :
stelute
Ingrediente : 4 piepti de pui, fara piele si os 1 cana ciuperci proaspete, feliate 1 ceapa verde, tocata 1/2 lingurita sos Worcestershire 1/4 cana vin alb sec 1/4 cana migdale feliate foarte fin 1/2 lingurita extract de migdale 1/4 cana unt, inmuiat 1 lingura paprica 1 lingura suc de lamaie 1/2 lingurita pudra de usturoi 1/2 lingurita sare, dupa gust 2 linguri faina 1/4 ceasca iaurt orez cu bob lung, fiert
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : americana Grad de dificultate: mediu Cantitate : 4 portii Durata : 0 ore 45 minute
Indicatii :

Se amesteca ciupercile, ceapa verde, vinul, sosul Worcestershire si migdalele. Se pun intr-un vas termorezistent.
Se amesteca untul inmuiat cu paprica, sucul de lamaie si extractul de migdale. Se acopera bucatile de pui cu acest amestec. Se pun bucatile de pui in vasul termorezistent, peste ciuperci, si se presara sare si pudra de usturoi.
Se gatesc in cuptorul preincalzit la 180 °C, timp de 30 minute. Se scot bucatile de pui, iar sosul rezultat se toarna intr-o tigaie.
Pe foc, la temperatura medie, se amesteca sosul cu faina si iaurt.
Se serveste pieptul de pui cu sos si orez fiert.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.