Piept de pui pane cu migdale

Cautare:
SMS Fotbal
fel principal / pasare
Piept de pui pane cu migdale
Reteta adaugata de : faraway
Voteaza reteta :
stelute
Ingrediente : 2 piepti de pui, fara os si piele 2 linguri sos de soia 1 lingura vin de orez 1/2 lingurita zahar 1 lingurita amidon de porumb 2 linguri supa de pui 1 catel de usturoi, pisat 4 cm bucata radacina de ghimbir, taiata felii 1 ou 1 ceasca migdale, macinate mare 3 linguri ulei orez fiert, pentru servit
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : chinezeasca Grad de dificultate: mediu Cantitate : 2 portii Durata : 0 ore 50 minute
Indicatii :

Pieptul de pui se taie in fasii late de 12-13 mm si lungi de 75 mm.
Se amesteca sosul de soia, vinul de orez, supa de pui, zaharul, amidonul, ghimbirul si usturoiul. Se pun bucatile de pui la marinat circa o ora si se intorc din cand in cand pentru a fi bine acoperite.
Se scoate carne si se usuca pe servetele de hartie.
Se bate oul cu o jumatate de lingurita de apa. Se dau bucatile de carne prin ou si apoi prin pudra de migdale. Se lasa apoi la odihna circa 15 minute.
Se incinge uleiul si se frig bucatile de pui, in transe asezate pe un singur strat, pana devin aurii si crocante. Uleiul trebuie sa fie foarte fierbinte.
Se scurg bucatile de piept de excesul de ulei si se servesc alaturi de orez fiert.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.