Piept de pui umplut cu branza de capra si masline

Cautare:
SMS Fotbal
fel principal / pasare
Piept de pui umplut cu branza de capra si masline
Reteta adaugata de : santiago
Voteaza reteta :
stelute
Ingrediente : 12 masline negre (preferabil Kalamata) 2 linguri branza capra 1 lingurita frunze proaspete de cimbru, tocate 2 piepti de pui, dezosati, taiati in jumatate (cu piele) 2 lingurita ulei masline sare si piper, dupa gust
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : greceasca Grad de dificultate: usor Cantitate : 4 portii Durata : 0 ore 30 minute
Indicatii :

Se incalzeste cuptorul la 230 °C. Se scot samburii din masline si se taie rondele.
Intr-un castron se amesteca maslinele, branza, cimbrul, sare si piper, dupa gust.
Se asaza o jumatate de piept de pui pe un fund de lemn; se practica o incizie in mijlocul carnii, adanca de circa 3/4 din grosimea carnii, cu un cutit subtire. Se roteste cutitul in taietura ca sa formeze un buzunar.
Amestecul din castron (umplutura) se imparte intre cele 4 jumatati de piept si se indeasa cu ajutorul degetelor.
Se asezoneaza carnea cu sare si piper si se rumeneste intr-o tigaie, in ulei de masline, cca. 2-3 minute pe fiecare parte. Se transfera tigaia in cuptor si se lasa inca 15 minute.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.