Piepti de pui umpluti cu parmezan, usturoi si oregano

Cautare:
SMS Fotbal
fel principal / pasare
Piepti de pui umpluti cu parmezan, usturoi si oregano
Reteta adaugata de : Net
Voteaza reteta :
stelute
Ingrediente : 2 piepti mari de pui, dezosati, fara piele 50 g branza Parmezan rasa mare 3 catei de usturoi, tocati si prajiti 2 ardei iuti rosii, tocati si prajiti 3 linguri ulei de masline 1 1/2 lingura oregano uscat 1 lingura otet balsamic 1 lingura patrunjel tocat 2 felii subtiri de sunca, sau bacon, prajite si taiate fasiute 1 ceapa mica, taiata felii subtiri
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : italiana Grad de dificultate: usor Cantitate : 2 portii Durata : 1 ore 0 minute
Indicatii :

Se despica pieptii de pui, astfel ca sa se formeze un buzunar adanc in fiecare dintre ei. Se presara in buzunar Parmezan ras. Intr-un castron se amesteca usturoiul, ceapa, sunca,1/2 lingura oregano si ardeii prajiti si tocati. Se imparte mixtura intre cele doua buzunare, adaugandu-se peste branza rasa. Se prinde buzunarul cu scobitori iar pieptii se asaza intr-un platou adanc.
Se amesteca intr-un castronel uleiul, 1 lingura oregano, otetul balsamic si patrunjelul. Se toarna amestecul peste pieptii de pui umpluti. Se lasa sa se marineze 30 minute.
Intre timp se incinge, la foc mediu, un gratar (sau o tigaie de teflon). Se scoate carnea din marinata si se frige 15-20 minute, pana ce este facuta si rumenita.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.