Pilaf cu migdale

Cautare:
SMS Fotbal
garnituri / cereale
Pilaf cu migdale
Reteta adaugata de : memphis
Voteaza reteta :
stelute
Ingrediente : 300 ml zeama de carne de pasare 5 fire de patrunjel proaspat, tocat 1 ceapa tocata marunt 2 linguri oregano, frunze 300 g orez cu bob lung 2 lingurite unt 3 linguri fulgi de migdale prajite
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : siriana Grad de dificultate: usor Cantitate : 4 portii Durata : 0 ore 30 minute
Indicatii :

Se combina primele patru ingrediente intr-o oala, la foc mare. Se da in clocot si se adauga orezul si untul.
Se acopera oala, se reduce focul la mediu si se lasa cel putin 20 de minute.
Se ia de pe foc si se lasa la odihna pentru 5 minute.
Se rascoleste orezul cu o furculita.
Se adauga cu grija migdalele prajite si se serveste.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.