Pilic Sis - Frigarui de pui

Cautare:
SMS Fotbal
gustari / calde
Pilic Sis - Frigarui de pui
Reteta adaugata de : alex
Voteaza reteta :
stelute
Ingrediente : 3 kg carne pui dezosata, fara piele, taiata bucatele 3 cepe, date prin rzaatoare (se pastreaza si sucul) 1/2 cana cu lapte 1/2 cana cu ulei de masline sare 1/2 lingurita de piper 1 lingurita de cimbru uscat 3 rosii, taiate bucati 6 ardei grasi, taiati bucati 4 cepe, taiate bucati caise confiate
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : turceasca Grad de dificultate: usor Cantitate : 10 portii Durata : 25 ore 0 minute
Indicatii :

Se amesteca zeama de la ceapa cu lapte, ulei de masline, sare, piper negru si cimbru. Se marineaza bucatelele de pui in acest amestec timp de 24 de ore.
Se infig in frigari bucatile de pui, alternandu-le cu rosii, ardei gras si ceapa. Se frig pe carbuni sau pe gratar electric, intorcandu-le frecvent.
Se servesc cu pilaf si caise confiate.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.