Piureu de cartofi cu arpagic

Cautare:
SMS Fotbal
garnituri / legume si fructe
Piureu de cartofi cu arpagic
Reteta adaugata de : obione
Voteaza reteta :
stelute
Ingrediente : 1,5 kg cartofi medii, curatati si taiati in patru 2/3 cana lapte 1 lingurita sare 1/2 cana branza grasa 1 ceapa medie tocata marunt 1/2 cana frunze de arpagic tocate
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : engleza Grad de dificultate: usor Cantitate : 10 portii Durata : 0 ore 30 minute
Indicatii :

Se pun cartofii intr-o oala cu apa, se acopera si se lasa sa dea in clocot. Se micsoreaza flacara si se fierbe la foc mediu cca. 10 minute, pana ce cartofii devin fragezi. Se scurge apa din oala, se adauga lapte si sare. Se sfarama cartofii si se amesteca bine pana se fac o pasta omogena. Se adauga branza, arpagicul si ceapa tocata si se amesteca bine. Se asezoneaza cu sare si piper si se serveste malaturi de snitele, friptura, gratar.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.