Pizze din chifle

Cautare:
SMS Fotbal
gustari / calde
Pizze din chifle
Reteta adaugata de : alex
Voteaza reteta :
stelute
Ingrediente : 1 dovlecel mare 1 ardei gras galben, curatat de seminte si taiat fasiute 1 lingura de ulei de masline extra virgin 2 chifle mari, integrale, taiate in jumatate, longitudinal 120 ml passata cu ceapa si usturoi 1 mana de frunze de oregano 200 g branza mozzarella, feliata sare piper negru, macinat
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : italiana Grad de dificultate: usor Cantitate : 4 portii Durata : 0 ore 15 minute
Indicatii :

Se incalzeste grill-ul la maxim. Se captuseste o tava de copt cu folie metalica. Se pun pe folie dovleceii si fasiile de ardei gras, se stropesc cu ulei de masline si se amesteca. Se intind in strat uniform si se frig sub grill 5 minute, pana ce incep sa se inmoaie.
Se asaza jumatatile de chifle peste legume, pe partea taiata, si se prajesc usor pe partea cu coaja. Se scot chiflele. Se intorc legumele si se continua gatitul lor cat timp de adauga topping-ul pe chifle.
Se ung cu passata jumatatile de chifla, pe partea neprajita, ca sa inmoaie painea. Se adauga cateva frunze de oregano, apoi urmeaza legumele fripte, asezonate dupa gust. Se asaza feliile de mozzarella peste legume.
Se pun pizzele din nou sub grill. Se gatesc 3-5 minute, pana cand branza se topeste si incepe sa se rumeneasca. Se servesc imediat, cat sunt fierbinti.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.