Plachie de ansoa

Cautare:
SMS Fotbal
fel principal / peste si fructe de mare
Plachie de ansoa
Reteta adaugata de : Net
Voteaza reteta :
stelute
Ingrediente : 1 kg ansoa 2 cepe medii tocate marunt 1 legatura de patrunjel, tocat 1 cutie de rosii, pasate 1/2 cana ulei de masline 1 lingura zeama de lamaie 2 catei de usturoi tocati 1 foaie de dafin sare piper
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : greceasca Grad de dificultate: usor Cantitate : 4 portii Durata : 0 ore 35 minute
Indicatii :

Se curata pestele, se indeparteaza capetele, se spala si se scurg bine. Se asaza pe o tava de cuptor, se sareaza si se pipereaza; se stropesc cu lamaie. Se presara peste peste usturoiul, ceapa, patrunjelul si rosiile pasate. Se adauga foaia de dafin.
Se gateste la 180 °C timp de 20-25 de minute.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.