Platica cu fenicul

Cautare:
SMS Fotbal
fel principal / peste si fructe de mare
Platica cu fenicul
Reteta adaugata de : dani
Voteaza reteta :
stelute
Ingrediente : 5 platici mari 1/2 cana ulei de masline 6 linguri faina 4 rosii decojite 4 linguri bulb fenicul foarte fin tocat 1 foaie de dafin 1 lamaie, zeama de la oregano 2 catei usturoi patrunjel tocat sare piper
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : greceasca Grad de dificultate: usor Cantitate : 5 portii Durata : 0 ore 45 minute
Indicatii :

Se curata pestii, se spala, se sareaza si se pipereaza; se stropesc cu zeama de lamaie.
Se incinge uleiul intr-o tigaie; pestii se dau prin faina si se prajesc pe ambele parti. Se scot din tigaie si se transfera pe o tava de cuptor.
Se paseaza rosiile si se amesteca intr-un castron cu fenicul, oregano, dafin, usturoi si patrunjel. Se toarna acest amestec peste pesti si se dau la cuptor, la 180 °C timp de 15-20 de minute.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.