Platica in sos de vin

Cautare:
SMS Fotbal
fel principal / peste si fructe de mare
Platica in sos de vin
Reteta adaugata de : santiago
Voteaza reteta :
stelute
Ingrediente : 4 platici medii 2 cepe mari, taiate rondele 4 catei de usturoi, tocati marunt 1 lingurita patrunjel proaspat, tocat 1 lingurita cimbru proaspat, tocat 1 foaie de dafin 5 rosii coapte, decojite si taiate cubulete 4 linguri de unt 1 lamaie, zeama de la 1/2 litru vin alb sare piper
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : greceasca Grad de dificultate: usor Cantitate : 4 portii Durata : 0 ore 35 minute
Indicatii :

Se curata si se spala pestii; se asaza intr-o tava de cuptor. Se sareaza, se pipereaza si se stropesc cu zeama de lamaie. Se asaza in jurul pestilor rondelele de ceapa. Se adauga usturoiul, rosiile si vinul; se presara cimbru deasupra.
Se acopera tava cu o folie de aluminiu. Se pune tava in cuptorul incalzit la 180 °C si se lasa 25 de minute.
Se presara patrunjel tocat peste pesti si se servesc imediat.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.