Po Pia Thot – Pachetele de primavara crocante

Cautare:
SMS Fotbal
gustari / calde
Po Pia Thot – Pachetele de primavara crocante
Reteta adaugata de : faraway
Voteaza reteta :
stelute
Ingrediente : 2 linguri de ulei de alune 6 cepe verzi, taiate bucati de 5 cm lungime 1 ardei iute verde, curatat de seminte si tocati 1 morcov, taiat fasiute subtiri 1 dovlecel, taiat fasiute subtiri 1/2 ardei gras rosu, curatat si taiat fasiute subtiri 115 g muguri de fasole 115 g muguri de bambus, din cutie, bine scursi 3 linguri de sos de soia 1-2 linguri de sos de ardei iute 8 foi pentru pachetele de primavara ulei de alune, pentru prajit
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : thailandeza Grad de dificultate: usor Cantitate : 4 portii Durata : 0 ore 40 minute
Indicatii :

Se incinge uleiul intr-un wok si se stir-fry 30 de secunde ceapa verde si ardeiul iute. Se adauga morcovul, dovlecelul si ardeiul gras si se stir-fry inca 1 minut. Se ia wok-ul de pe foc si se adauga mugurii de fasole, cel de bambus, sosul de soia si cel de ardei iute. Se gusta si se adauga mai mult sos de soia si cel de ardei iute, daca este nevoie.
Se asaza o foaie de aluat pe o suprafata plana si se asterne o parte din mixtura de vegetale, diagonal, pe centru. Se impatureste coltul inferior al foii peste umplutura si se indoaie marginile, pentru a inchide umplutura. Se conrinua rularea pana se obtine un rulou de forma unei tigari. Se repeta operatia cu toate foile.
Se incinge uleiul intr-un wok, sau tigaie mare si adanca. Se prajesc (deep-fry) rulourile, cate 3-4 odata, pana ce se rumenesc si se fac crocante. Se scot cu o spumiera, se scurg pe prosoape de hartie si se servesc imediat.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.