Pollo al diavolo cu rosii si busuioc

Cautare:
SMS Fotbal
fel principal / pasare
Pollo al diavolo cu rosii si busuioc
Reteta adaugata de : an_k_deea
Voteaza reteta :
stelute
Ingrediente : 1,5 kg pui, portionat 4 linguri ulei de masline 4 catei usturoi, feliati 2 cepe medii, tocate 500 g rosii coapte tocate, curatate de pielita si de seminte 1 cana vin alb, sec 4 linguri patrunjel, tocat 2 linguri busuioc, tocat 2 ardei iuti rosii, feliati sare si piper negru, dupa gust
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : italiana Grad de dificultate: usor Cantitate : 4 portii Durata : 1 ore 15 minute
Indicatii :

Se incinge uleiul intr-o tigaie, se adauga puiul, ceapa si usturoiul si se soteaza 5 minute.
Se adauga apoi vinul si fulgii de ardei iute. Se fierbe pana ce se evapora vinul, apoi se adauga rosiile, se asezoneaza cu sare si piper si se fierbe acoperit, la foc mediu, cca. 1 ora. Daca mixtura este prea uscata, se adauga putina supa de pui sau apa.
Putin inainte de a expira timpul de fierbere, se adauga patrunjelul si busuiocul, se amesteca bine si se ia de pe foc.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.