Porc cu ansoa si seminte de pin

Cautare:
SMS Fotbal
fel principal / porc
Porc cu ansoa si seminte de pin
Reteta adaugata de : wasaby
Voteaza reteta :
Daca alegeti o carne de porc foarte slaba, tineti cont ca se va usca atunci cand este gatita. Pentru a contracara acest lucru, marinati-o inainte intr-un amestec de vin rosu si suc de lamaie, la care adaugati condimente (usturoi pisat, piper, cimbru). De asemenea, cand prajiti carnea, o puteti umezi cu marinada.
stelute
Ingrediente : 1 lingura de ulei de masline 800 g carne de porc 4 catei de usturoi, pisati 200 g ciupercute champignon, feliate 1 rosie medie, curatata de coaja si seminte, tocata 45 g fileuri de ansoa, bine scurse si tocate marunt 125 ml vin rosu 125 ml apa 1 lingurita de zahar 1 lingura de otet alb 60 g unt, taiat bucatele patrunjel proaspat 90 g seminte de pin
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : spaniola Grad de dificultate: usor Cantitate : 4 portii Durata : 0 ore 35 minute
Indicatii :

Se incinge ueliul intr-o tigaie. Se prajeste carnea pana ce este facuta si rumenita dupa preferinta; se scoate carnea din tigaie.
Se adauga in uleiul incins din tigaie usturoi, ciuperci, rosii si ansoa. Se prajesc, amestecand pana ce ciupercile sunt moi.
Se adauga vin, apa, zahar si otet; se da amestecul in clocot. Se micsoreaza flacara si se fierbe (fara a acoperi tigaia) 10 minute.
Se ia tigaia de pe foc; se adauga iute unt, patrunjel si seminte de pin. Se toarna sosul peste friptura de porc si se serveste alaturi de piure de cartofi si salata verde.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.