Porc cu conopida

Cautare:
SMS Fotbal
fel principal / porc
Porc cu conopida
Reteta adaugata de : danutza
Voteaza reteta :
stelute
Ingrediente : 1 kg pulpa de porc, taiata bucati mici 1 conopida mare, taiata bucati 1 cana ulei de masline extra virgin 2 linguri patrunjel, tocat marunt 1 1/2 rosie mare, taiata feliute 1 ardei gras verde, taiat bucatele 1 ceapa mare, feliata sare piper
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : greceasca Grad de dificultate: usor Cantitate : 4 portii Durata : 1 ore 22 minute
Indicatii :

Se incalzeste uleiul la foc mic, intr-o tigaie mare; se soteaza ceapa timp de 3-4 minute, pana se inmoaie. Se adauga bucatile de carne de porc si se prajesc pana ce devin aurii. Se adauga 2 cani apa, se acopera si se fierbe inabusit 30 minute.
Cand carnea este aproape facuta, se adauga patrunjel, sare si piper.
Se da la o parte carnea si se face loc in mijoc pentru conopida. Se adauga rosiile si ardeiul si se acopera vasul. Se gateste inca 20 minute.
Se amesteca, cu grija pentru a nu zdrobi conopida. Se continua fierberea la foc mediu inca 15 minute. Se serveste mancarea calda, sau la temperatura camerei, cu piper proaspat macinat.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.