Porc cu rozmarin si salvie

Cautare:
SMS Fotbal
fel principal / porc
Porc cu rozmarin si salvie
Reteta adaugata de : Radu
Voteaza reteta :
stelute
Ingrediente : 4 fripturi mari de porc, fara os, groase de 1,5 - 2 cm 4 lingurite de ulei de masline 1 lingurita frunze de salvie uscate 1/2 lingurita amestec de piper negru si rosu 1/2 lingurita rozmarin uscat 1/2 lingurita sare
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : engleza Grad de dificultate: usor Cantitate : 4 portii Durata : 0 ore 30 minute
Indicatii :

Se incinge bine gratarul.
Intre timp, intr-un castron, se amesteca ierburile uscate, sarea si piperul. Se stropeste carnea cu jumatate din ulei si se presara peste ea jumatate din amestec. Se intorc feliile si se repeta operatia folosind restul de ulei si de amestec.
Se pun bucatile de carne pe gratar timp de 20 de minute, intorcandu-le pe ambele parti.
Se servesc imediat.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.