Porc picant cu cartofi

Cautare:
fel principal / porc
Porc picant cu cartofi
Reteta adaugata de : dani
Voteaza reteta :
stelute
Ingrediente : 350 g carne macra de porc 2 cartofi curatati, taiati longitudinal in 6-8 bucati 3 ardei iuti verzi, taiati in doua pe lungime 1/2 ceapa tocata mare 1/2 lingurita boia iute 3 catei usturoi, zdrobiti 3 cm bucata ghimbir, tocata marunt 1 lingurita curcuma 1 lingurita seminte de coriandru, macinate 1/2 lingura ulei de arahide (sau de porumb) orez cu bob lung fiert, ca garnitura
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : bhutaneza Grad de dificultate: usor Cantitate : 3 portii Durata : 0 ore 55 minute
Indicatii :

Se taie carnea de porc bucati. Se pune la fiert apa (cca. 400 ml) intr-o oala. Se fierbe carnea de porc cca. 20 de minute (trebuie sa fie facuta).
Se adauga cartofii, ardeii iuti, curcuma, ceapa si uleiul si se lasa sa fiarba pana ce cartofii sunt aproape facuti. Se adauga restul ingredientelor si se mai gateste inca 3-4 minute.
Se serveste cu orez fiert.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.