Porc stir-fry cu ciupercute, ardei si sparanghel

Cautare:
SMS Fotbal
fel principal / porc
Porc stir-fry cu ciupercute, ardei si sparanghel
Reteta adaugata de : an_k_deea
Voteaza reteta :
stelute
Ingrediente : 250 g ciupercute taiate in jumatate 1 lingura ulei de alune 400 g carne de porc, taiata bucatele 1 ardei gras rosu, taiat fasiute 1 limeta, coaja rasa si sucul de la 2 linguri sos de soia 1 lingurita amestec chinese five-spices powder 1/4 lingurita piper negru 700 g sparanghel subtire, taiat bucati 1 catel usturoi 1/4 cana apa orez fiert, pentru servit
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : chinezeasca Grad de dificultate: usor Cantitate : 4 portii Durata : 0 ore 35 minute
Indicatii :

Se incinge uleiul intr-un wok, foc mediu, se adauga carnea de porc, sare, piper si amestec chinese five-spices powder si se gateste 5-10 minute, amestecand continuu. Se transfera carnea pe un platou.
In wok se adauga sparanghel, usturoi, ciupercute, ardeiul gras, sare, apa, se acopera cu un capac si se gateste 3 minute, pana ce sparanghelul este fraged, dar crocant.
Se adauga carnea de porc, coaja si sucul de limeta. Se amesteca bine si se lasa cateva minute, pana ce carnea de porc este facuta.
Se serveste pe un pat de orez fiert.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.