Porc stir-fry cu piersici

Cautare:
SMS Fotbal
fel principal / porc
Porc stir-fry cu piersici
Reteta adaugata de : Mirela
Voteaza reteta :
stelute
Ingrediente : 600 g carne de porc macra, taiata fasiute subtiri 250 g broccoli, buchetele taiate in jumatate 1/2 cana de vin alb 2 linguri de zahar brun 1 lingurita de otet de mere 200 ml zeama de carne 250 ml smantana 1 lingura de amidon 2 piersici taiate feliute 2 linguri curry pudra 3 linguri unt topit 2 linguri fulgi de migdale 1 ceapa tocata marunt 4 catei usturoi, tocati marunt sare, dupa gust piper proaspat macinat, dupa gust frunze de coriandru (sau patrunjel) pentru ornat
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : chinezeasca Grad de dificultate: usor Cantitate : 4 portii Durata : 0 ore 45 minute
Indicatii :

Se topeste untul in wok si se adauga carnea; se prajeste, pana se rumeneste, amestecand continuu. Se asezoneaza cu sare si piper, se scoate din wok si se pastreaza la cald.
In acelasi wok se adauga ceapa si usturoiul si se calesc 2-3 minute. Se adauga broccoli si se soteaza 2 minute. Se adauga feliutele de piersica, se amesteca bine si se soteaza 1 minut.
Se presara peste mancare pudra de curry si se adauga vinul. Se amesteca bine si se adauga zeama de carne. Se toarna smantana, se amesteca, si se fierbe la foc iute, pana ce lichidul scade putin. Se ingroasa sosul cu amidon, se adauga zaharul, otetul de mere, sare si piper. Se amesteca bine.
Se adauga fasiutele de carne, se amesteca si se lasa pe foc pana ce se incinge totul bine, fara sa dea in clocot.
Se potriveste de sare si piper si se orneaza cu fulgi de migdale si cu frunze tocate de coriandru.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.