Porumb cu crusta de unt si usturoi

Cautare:
SMS Fotbal
garnituri / cereale
Porumb cu crusta de unt si usturoi
Reteta adaugata de : dani
Voteaza reteta :
stelute
Ingrediente : 6 stiuleti de porumb 225 g unt 2 linguri ulei de porumb 2 catei de usturoi, pisati 120 g pesmet 1 lingura patrunjel tocat sare piper negru proaspat macinat
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : mexicana Grad de dificultate: usor Cantitate : 6 portii Durata : 0 ore 50 minute
Indicatii :

Se incinge grill-ul cuptorului.
Se curata stiuletii si se fierb intr-o oala mare, in apa cu putina sare, pana ce se fac fragezi. Se lasa sa se raceasca.
Se topeste untul intr-o cratita si se adauga uleiul, usturoiul, sarea si piperul negru; se amesteca bine. Se toarna mixtura intr-un castron adanc.
In alt castron, se amesteca pesmetul cu patrunjelul tocat. Se rostogoleste porumbul in mixtura de unt topit, apoi in cea de pesmet, pana ce stiuletii sunt acoperiti uniform.
Se pun stiuletii pe o tava de copt si se gatesc 10 minute sub grill, intorcandu-i frecvent, pana cand pesmetul se rumeneste. Se servesc fierbinti.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.